Hoi! Ik ben Nadine. Vanaf september 2022 ben ik werkzaam bij Samen Sterker. Sinds februari 2021 mag ik mezelf sociaal werker noemen maar daarnaast heb ik me ook verdiept als creatief kindercoach en dit is dan ook iets wat ik heel graag doe. Werken met kinderen vanuit hun eigen talenten vind ik een van de mooiste dingen die er is en als dit samen gaat met dieren dan is het plaatje compleet.

De afgelopen jaren heb ik al veel geleerd over hoe dieren invloed hebben op kinderen en hun welzijn, dit gaat dan ook van het poetsen van paarden naar het knuffelen van honden of het spelen met dolfijnen tijdens dolfijn ondersteunde therapie zelfs tot aan het verzamelen van kikkertjes in het bos. Ik ben dan ook bereid om hier over te blijven leren zodat ik elk kind kan bieden wat hij of zij nodig heeft. Dit begint dan ook bij de opleiding pedagogiek die ik naast mijn werk bij Samen Sterker volg. Zo kan ik mezelf en mijn begeleidingsstijl blijven ontwikkelen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij een hulpvraag.

En wat doe ik dan nog naast mijn werk en mijn opleiding? Ook die tijd breng ik graag buiten door. Ik ga regelmatig op pad met mijn jongere zusje en haar paard maar ga ook heel graag wandelen in de polder of de bossen maar het allerliefst ga ik wandelen langs het strand en vaak gaat dan mijn camera mee.