Mijn naam is Jonneke, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Waalwijk. Sinds november 2023 ben ik werkzaam bij Samen Sterker. Het lijkt me mooi om hier mijn kwaliteiten en ervaringen in te kunnen zetten die ik de afgelopen jaren heb opgedaan bij de scouting, het onderwijs en als orthopedagoog.

Ik ben ruim tien jaar vrijwilliger geweest bij de lokale scoutingvereniging. Hier heb ik verschillende leeftijdsgroepen begeleid en de laatste jaren was ik actief in het dagelijks bestuur. Het samenwerken met verschillende mensen en partijen, samen plezier beleven en zo veel als kon, buiten zijn, vond ik heerlijk.  
In mijn werkende leven ben ik alweer heel wat jaartjes geleden afgestudeerd als orthopedagoog en leerkracht. Ik heb één op één mogen werken met kinderen, maar ook heb ik als groepsleerkracht in met name de bovenbouw gewerkt. Ook het functioneren in de groep vind ik namelijk interessant! 

Naast mijn werk voor Samen Sterker, ben ik momenteel werkzaam op een reguliere basisschool, waar ik kinderen die net wat meer nodig hebben, mag begeleiden. 

Ik hoop dat ik, samen met mijn collega’s, de kinderen net zo welkom kan laten voelen als dat ik me voel en dat we samen blijven groeien!