Sanne Crielaard
Sinds oktober 2018 ben ik de trotse eigenaar van Samen Sterker. Een kleinschalige zorgboerderij waarbij ik maatwerk kan leveren zodat de zorg en het onderwijs passend zijn bij het kind en het gezin. Ik geloof erin dat we het samen moeten doen, ouders, kind en hulpverlening. Samen staan we sterker!

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het onderwijs, het coachen en begeleiden van kinderen. Kinderen die helaas niet helemaal binnen het schoolsysteem passen, gedrags- of leerproblemen hebben of extra ondersteuning kunnen gebruiken op sociaal emotioneel gebied. Deze kinderen begeleid ik samen met mijn dieren, spelenderwijs in de natuur. Het doet mensen goed om buiten te werken in het contact met dieren. De dieren weten goed in te spelen op dat wat mensen nodig hebben en dat zorgt ervoor dat we snel tot de kern komen.

Naast mijn werk ben ik een trotse (pleeg) moeder en heb ik de nodige ervaring met het opvoeden van kinderen. Gelukkig loopt het bij mij ook niet altijd perfect en weet ik dan ook goed hoe jij je als ouder kunt voelen als je vast loopt met je kind! Ik denk graag met je mee! Je wilt als ouders immer je kind gelukkig zien!

Afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals een opleiding tot Equine assisted coach en tot Sherborne begeleider. Ik ben aangesloten bij de KREAC en CAT.

Ik werk vanaf mijn eigen locatie in Kaatsheuvel. Een heerlijk rustige plek waar je samen met de dieren jezelf mag zijn en kunt ontwikkelen!

Vragen? Loop je ergens tegen aan? Wil je kennis komen maken? Ik hoor graag van je!

De dieren

Connie

Connie
Connie is de grootste van de kudde. Connie is enthousiast en staat dan ook al vaak  nieuwsgierig aan het hek te wachten. Ze geniet van het coachen en kan op een zachte manier vaak veel in beweging zetten.

Fiesta
Fiesta is een pittige tante die erg duidelijk kan zijn maar ook een hele zachte en geduldige kant heeft. Ze heeft plezier in het coachen en helpt kinderen bij het onderwijs met paarden.

Pauline
Pauline is de kleinste van het stel. Met haar zachte karakter en haar lieve blik weet ze al snel mensen voor zich te winnen. Naast het coachen gaat Pauline graag mee wandelen en helpt ze bij de sociale vaardigheidscursussen en onderwijs met paarden.

Helaas is Pauline op 21 mei 2020 overleden.

Ukkie


Ukkie
Ukkie was ontzettend klein toen ze bij ons geboren werd, vandaar haar naam.
Samen met haar moeder Pauline helpt ze bij de sociale vaardigheidscursussen, speelt ze een rol bij onderwijs met paarden en ook zij gaat graag wandelen. Kinderen vinden het vaak geweldig om met Ukkie een wedstrijdje te rennen want zo klein als ze is, ze is ontzettend snel!

Nina
Nina is onze nieuwste aanwinst. Met haar mooie witte manen en haar lichte vacht is ze een opvallende en mooie verschijning in de kudde. Nina kan lekker eigenwijs zijn maar is ook heel lief en meegaand. Van aandacht kan ze erg genieten!  

Lou
Lou is de jongste en enige heer in de kudde. Hij is ontzettend lief en gek op aandacht. Van knuffels en poetsen krijgt hij nooit genoeg. Lou werkt graag mee in een coachsessie en is niet snel onder de indruk van veel kinderen om hem heen.

Jet
Jet is onze nieuwsgierige en enthousiaste hond. Ze komt je graag begroeten. Natuurlijk is het ook mogelijk om met Jet te werken. Ze is gek op lange wandelingen en spelletjes spelen.

Moos
Moos is onze kat. Hij zorgt ervoor dat we geen muizen op het terrein hebben 😉 Naast zijn taak als muizenvanger houdt hij van aandacht. Hij ligt graag bij kinderen op schoot als ze het huiswerk maken.

Bella en Snuffie
Bella en Snuffie zijn onze vlaamse reuzen. Ze zijn nog heerlijk aan het groeien. Ook zij vinden het gezellig als ze aandacht krijgen.