Sinds oktober 2018 ben ik de trotse eigenaar van Samen Sterker. Een kleinschalige zorgboerderij waar wij maatwerk kunnen leveren zodat de zorg en het onderwijs passend zijn bij het kind en het gezin. Ik geloof erin dat we het samen moeten doen, ouders, kind en hulpverlening. Samen staan we sterker!

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het onderwijs en de hulpverlening. Ik heb me gespecialiseerd in kinderen die helaas niet helemaal binnen het schoolsysteem passen, gedrags- of leerproblemen hebben of extra ondersteuning kunnen gebruiken op sociaal emotioneel gebied. Ik begeleid kinderen graag met onze dieren, spelenderwijs in de natuur. Het doet mensen goed om buiten te werken in het contact met dieren. De dieren weten goed in te spelen op dat wat mensen nodig hebben en dat zorgt ervoor dat we snel tot de kern komen.

Naast mijn werk ben ik een trotse (pleeg) moeder en heb ik de nodige ervaring met het opvoeden van kinderen. Gelukkig loopt het bij mij ook niet altijd perfect en weet ik dan ook goed hoe jij je als ouder kunt voelen als je vast loopt met je kind! Ik denk graag met je mee! Je wilt als ouders immer je kind gelukkig zien!

Afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals een opleiding tot Equine assisted coach en tot Sherborne begeleider. Ik ben aangesloten bij de KREAC, CAT en SKJ geregistreerd.