Tafels oefenen in beweging en met plezier!

1 keer per maand gaan we op zaterdagochtend in een klein groepje aan de slag met het oefenen van de tafels. Heerlijk buiten in de natuur met en bij de paarden.

Herkent u het volgende?
> Mijn kind krijgt de tafels maar niet geautomatiseerd hoeveel we ook oefenen.

> Mijn kind wil thuis niet oefenen. We krijgen steeds opdrachten mee vanuit school maar dit zorgt thuis voor frustratie en stress.

> Mijn kind moet de tafels uit het hoofd leren van school maar ik heb geen idee hoe ik dit aanpak.

Herkent u dit? Dan is de tafeltrainer een passend programma voor uw kind.

Waarom tafels oefenen bij en met paarden?
Kinderen leren het beste wanneer ze zich prettig voelen en wanneer ze plezier in het leren hebben.De pony’s helpen de kinderen om zich ontspannen te voelen waardoor het leren prettiger gaat. We leren in beweging. Beweging zorgt ervoor dat de hersenen geactiveerd worden en je de tafels beter opneemt en onthoudt.

Wat kunt u verwachten?
Op zaterdagochtend komt er een klein groepje kinderen bij ons op locatie in Kaatsheuvel. We gaan 1,5 uur aan de slag met het oefenen van de tafels. Dit doen we spelenderwijs en in beweging. Kinderen zitten bij ons dus niet aan een tafeltje maar gaan actief aan de slag. Kleding waarin uw kind zich prettig kan bewegen is dan ook aan te raden. Ook is het belangrijk om dichte schoenen te dragen bij de paarden.
Tijdens de training zorgen wij voor iets te drinken en iets lekkers.

Kosten
De tafeltraining kost 15 euro per keer. Hierbij werken we in een klein groepje zodat ieder kind voldoende aandacht krijgt.

De tafeltraining zal z.s.m. gepland worden. Heeft u interesse? Laat dit dan weten zodat u als eerste op de hoogte gesteld wordt.

Mocht u de tafeltraining liever individueel bespreken voor uw kind is dat ook mogelijk. We werken dan 1 uur aan het inoefenen van de tafels. De kosten hiervoor zijn 65 euro.

Veelgestelde vragen
Mijn kind heeft geen ervaring met paarden?
Geen probleem! Veel kinderen die aansluiten bij Pony Pret hebben geen ervaring. Het programma is spelenderwijs opgebouwd en plezier is dan ook belangrijk! Mocht uw kind iets niet durven dan is dat geen probleem en passen we het gewoon aan!

Heeft mijn kind paardrijkleding nodig?
Nee, dat is niet nodig. Kleding die vies mag worden en waar uw kind zich goed in kan bewegen is wel aan te raden. Bij de paarden blijf je immers niet altijd schoon  Laarzen of dichte schoenen zijn verplicht. Op slippers of sandalen kan helaas niet deelgenomen worden. Mocht uw kind geen laarzen hebben kunnen er laarzen bij Samen Sterker geleend worden.