Ieder kind is uniek, heeft prachtige kwaliteiten en mag geloven in zichzelf!

Herkent u het volgende bij uw kind?

– Uw kind gelooft niet in zichzelf, vergelijkt zichzelf met andere kinderen en vind zichzelf nooit goed genoeg.
– Uw kind ziet zijn/ haar eigen kwaliteiten en krachten niet. Uw kind denkt vaak dat andere kinderen beter zijn.
– Uw kind gelooft niet in zijn eigen kwaliteiten en krachten.
– Uw kind heeft negatieve ervaringen opgedaan waardoor uw kind zo onzeker geworden is.
– Uw kind gaat moeilijke dingen uit de weg terwijl u als ouder weet dat uw kind het wel kan.

Kan uw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Dan is de zomerweek echt uw voor uw kind!

Waarom de Zomerweek?
In de zomerweek gaan we op een ontspannen manier, in een kleine groep aan de slag om uw kind weer in zichzelf te laten geloven. Door met de pony’s nieuwe situaties aan te gaan doen de kinderen succeservaringen op die hen op een positieve manier gaan helpen. De kinderen krijgen zicht op wie ze zijn en waar ze goed in zijn.

Hoe ziet de zomerweek eruit?
De zomerweek is gepland op 21-22-23 en 24 juni van 9.30-12.00 uur.

Tijdens deze ochtenden werken we met de pony’s samen, ondernemen we verschillende activiteiten waarbij we werken aan het zelfvertrouwen. Plezier en ontspanning staan voorop zodat ieder kind zich op zijn eigen manier kan en mag ontwikkelen.

In de zomerweek werken we veel met de pony’s en deze ervaringen zullen we ook vastleggen in een map. Ieder kind krijgt een map mee naar huis zodat u als ouder ook op de hoogte bent van wat we gedaan hebben.

Praktische informatie:
De zomerweek bestaat uit 4 ochtenden. De kosten voor de zomerweek zijn 160 euro. Dit is inclusief drinken, een tussendoortje en de map die het kind mee naar huis mag nemen.

Veelgestelde vragen?
Moeten kinderen ervaring hebben met paarden?Nee dat is niet nodig. We werken in een kleine groep dus begeleiding hoe om te gaan met de paarden is een onderdeel van de week.

Is het verplicht om speciale kleding te dragen?U hoeft geen paardrijkleding aan te schaffen voor de zomerweek. We werken voornamelijk naast het paard. Het is wel fijn om uw kind kleding aan te geven die vies mag worden en passend bij de weersomstandigheden. Dichte schoenen of laarzen zijn verplicht. Indien uw kind geen laarzen heeft kan uw kind laarzen van Samen Sterker aan doen.